Covid-19

Urkraft & ”Corona-regler” samt vad vi gör

Urkraft följer de allmänna rekommendationer gällande coronaviruset (covid-19) som uppdateras kontinuerligt av regeringen och FolkhälsomyndighetenVi är beredda att agera snabbt. Vi tar alla våra elevers och medarbetares hälsa och säkerhet på största allvar och hoppas på förståelse och samverkan under denna tid av särskilda omständigheter. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen

Stanna hemma om:
- Du känner dig det minsta sjuk eller hängig eller har någon i ditt hushåll som är smittad av Covid-19.
- Om du själv blir sjuk och kan uppvisa sjukintyg/läkarintyg på missade tillfällen har du rätt att ta-igen dessa tillfällen, i mån av plats, under samma eller kommande termin.

För dig som är frisk och kommer till Urkrafts lokal gäller detta:
-  Tvätta händerna noggrant före och efter din lektion / sprita händer när du kommer & går.
-  Håll avstånd till andra.
-  Byt om och duscha hemma om det är möjligt.
-  Ha med egen vattenflaska & dela inte vattenflaska med någon.
-  Vi har som alltid daglig lokalvård och desinficerar bla dörrhandtag och toaletter och har alcogel utplacerat på flera ställen i lokalen.
-  Vi har ett ventilations-system för dryga en halvmiljon som filtrerar luften utifrån från skadliga partiklar mycket väl. Vi har GOD VENTILATION ( om än i bland med lite väl uppvärmd luft varav det under varma delar av året ibland blivit lite varmt), men: ny fräsch luft kan vi utlova.
- Blir vi tvungna att ställa in en kurs pga Covid-19 eller eventuellt begränsa antalet platser gäller återbetalning för eventuell tid vi måste avboka. Vi uppskattar din visade hänsyn och omhändertagande av dig själv och andra!