Corona / Covid-19

Urkraft & ”Corona-regler” samt vad vi gör:
Vi tar nu in färre deltagare/ kurs: max 7 deltagare på alla dans- & trumkurser så att man kan hålla bättre avstånd. Urkraft följer noga utvecklingen och lyssnar till de allmänna rekommendationer gällande coronaviruset (covid-19) som uppdateras kontinuerligt av regeringen och Folkhälsomyndigheten. Vi är beredda att agera snabbt och vid eventuella förändringar på vårt schema och vårt öppethållande meddelar vi detta här, så vänligen håll dej uppdaterad. Vi tar alla våra elevers och medarbetares hälsa och säkerhet på största allvar och hoppas på förståelse och samverkan under denna tid av särskilda omständigheter. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Stanna hemma om:
–  Du känner dig det minsta sjuk eller hängig eller har någon i ditt hushåll som är smittad av Covid-19.

För dig som är frisk och kommer till Urkrafts lokal gäller detta:
–  Tvätta händerna noggrant före och efter din lektion / sprita händer när du kommer & går.
–  Håll avstånd till andra.
–  Byt om och duscha hemma om det är möjligt.
–  Vi begränsar antalet deltagare / klass: max 7 på samtliga danskurser & trumkurser.
–  Ha med egen vattenflaska & dela inte vattenflaska med någon
–  Vi har som alltid daglig lokalvård och desinficerar bla dörrhandtag och toaletter och har alcogel utplacerat på flera ställen i lokalen.
– Vi har ett ventilations-system för dryga en halvmiljon som filtrerar luften utifrån mycket väl med GOD VENTILATION ( om än i bland med lite väl uppvärmd luft varav det under varma delar av året ibland blivit lite varmt) men ny fräsch luft kan vi utlova.

Vi uppskattar din visade hänsyn och omhändertagande av dig själv och varandra<3