Corona / Covid-19

Urkraft & ”Corona-regler” samt vad vi gör:
Urkraft följer noga utvecklingen och lyssnar till de allmänna rekommendationer gällande coronaviruset (covid-19) som uppdateras kontinuerligt av regeringen och Folkhälsomyndigheten. Vi är beredda att agera snabbt och vid eventuella förändringar på vårt schema och vårt öppethållande meddelar vi detta här, så vänligen håll dej uppdaterad varje dag innan du kommer till Urkraft. Vi tar alla våra elevers och medarbetares hälsa och säkerhet på största allvar och hoppas på förståelse och samverkan under denna tid av särskilda omständigheter. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Stanna hemma om:
–  Du känner dig det minsta sjuk eller hängig. 

För att underlätta för dej som är hemma:
– Ta-igen: Som vanligt kan du ta-igen missade danslektioner vid senare tillfälle under terminen på de kurser där det finns plats.
För dig som är frisk och kommer till Urkrafts lokal:
–  Tvätta händerna noggrant före och efter din lektion.
–  Vi begränsar antalet deltagare / klass: antalet platser bestäms vid kursstart i enlighet med folkhälsomyndighetens riktlinjer då.
–  Dela inte vattenflaska med någon och håll avstånd till varandra 
–  Byt om och duscha hemma om det är möjligt

Vi har som alltid daglig lokalvård och desinficerar bla dörrhandtag och toaletter och har alcogel utplacerat på flera ställen i lokalen.
Vi uppskattar din visade hänsyn och omhändertagande av dig själv och varandra:)
———————————