Corona / Covid-19

Urkraft & ”Corona-regler” samt vad vi gör:
Vi tar nu in färre deltagare/ kurs: max 13 på danskurser till livetrummisar & max 15 på övriga danskurser så att man kan hålla bättre avstånd. Urkraft följer noga utvecklingen och lyssnar till de allmänna rekommendationer gällande coronaviruset (covid-19) som uppdateras kontinuerligt av regeringen och Folkhälsomyndigheten. Vi är beredda att agera snabbt och vid eventuella förändringar på vårt schema och vårt öppethållande meddelar vi detta här, så vänligen håll dej uppdaterad varje dag innan du kommer till Urkraft. Vi tar alla våra elevers och medarbetares hälsa och säkerhet på största allvar och hoppas på förståelse och samverkan under denna tid av särskilda omständigheter. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Stanna hemma om:
–  Du känner dig det minsta sjuk eller hängig. 

För att underlätta för dej som är hemma:
– Ta-igen: Som vanligt kan du ta-igen missade danslektioner vid senare tillfälle under terminen på de kurser där det finns plats.

För dig som är frisk och kommer till Urkrafts lokal gäller detta:
–  Tvätta händerna noggrant före och efter din lektion.
–  Vi begränsar antalet deltagare / klass: max 13 på danskurser till livetrummisar & max 15 på övriga danskurser.
–  Ha med egen vattenflaska & dela inte vattenflaska med någon & håll avstånd till varandra.
–  Byt om och duscha hemma om det är möjligt.

Vi har som alltid daglig lokalvård och desinficerar bla dörrhandtag och toaletter och har alcogel utplacerat på flera ställen i lokalen.
Vi uppskattar din visade hänsyn och omhändertagande av dig själv och varandra:)